top of page

Enligt Ella

Ett improviserat experiment om det vi anser vara sant. Av och med Camilla Hellberg.
På repertoaren sedan premiären 2015.
På svenska & in English
"Watching Camilla perform was an awe-inspiring, deeply moving experience."
This is potent, finely crafted work that is masterfully performed. Do not miss this experience!"
"What the hell were you doing?"

Ella är ett orakel som vandrar genom tid och rum. Hon bär på en kappsäck fylld med perspektiv. Ella har i uppdrag att föra fram perspektiven, för att de utgör svar. För någon. Men Ella vet inte för vem, förrän hon hör frågan. Därför vandrar hon och stannar där frågorna ställs. Det enda som behövs är mötet.

KONCEPT OCH FRAMFÖRANDE   

Camilla Hellberg

 

PRODUKTION           

Relevant Intuition Company

 

KOSTYM, MASK, REKVISITA   

Relevant Intuition Company och Åbo Svenska Teater

 

AFFISH/FLYER           

Linda Mokko

 

TACK TILL

Teater Hekate, Terry O´Connell, Janna Thorström, Anki Hellberg-­Sågfors, Linda Mokko, Lina Teir samt till Åbo Svenska Teaters personal Sabina Segerström, Camilla Reuter, Dick Holmström och Annette Fagerström.

OM

ENLIGT ELLA utgör del 2 i en föreställningstrilogi om intution & intimitet av och med skådespelare Camilla Hellberg. Föreställningen hade premiär 2015 i Finland.

 

ENLIGT ELLA gästspelade på engelska (ACCORDING TO ELLA) vid Summer Arts at California State University i Monterey, USA år 2015. Följande år följde ett bejublat gästspel på Smock Alley Theater i Dublin, Irland och senare på Kulturparlamentet i Pargas.

 

Under 2019 spelas ENLIGT ELLA i Stockholm.

Föreställningen kan bokas av den som har en fråga om livet och är nyfiken på att möta ett orakel och få möjligheten att utforska sina livsfrågor och dilemman tillsammans i ett intuitivt experiment om det vi anser vara sant.

 

Ta kontakt.

Rektioner från publiken

bottom of page